Ett liv utan bra bilder.

Jag vet inte riktigt om jag trivs i mörkare hår eller inte. Svårt det där. Blond eller mörk. Men det är iaf inte lika snyggt nu när jag har det lockigt/vågigt. Är ju fortfarande sugen på att klippa en lång bob men brukar ju alltid ångra mig kolossalt mycket efteråt. Så hårdilemman slutdiskuterat.
 
Förra veckan hade mitt ICA bra pris på Marabous 200g chokladkakor i alla smaker. Dem gillar jag. Jag gillar dem så¨mycket att jag köpte 6 st. Så på en vecka har jag ätit dem till frukost och kvällsmat. Kompletterat med jordnötsringar och turkisk peppar för att variera lite. Nu är allt slut och jag är smått ledsen för detta. Känns dock som att jag borde gå tillbaka till mitt hälsosammaätande. Jeansen skaver och finarna är vita och toppiga. Men gott har det varit och det är ju så mycket roligare att äta choklad framför tvn än havregrynsgröt. 
 
Igår fick jag tvättat och diskat, dammat och dammsugit. Blev inte tid till det i helgen vilket gjorde att det tog alldeles för lång tid igår. Men nu är det gjort och idag kan jag göra. Typ. Annat.
 
Sålång suckers
Visa fler inlägg