en juni onsdag 2019

Det spöregnade imorse. Åskan hade dundrat hela natten och jag (och Frank) var inte sugna på att gå upp. Jag gick upp.Frank sov vidare till 7.45som han brukar. Tira surade för att jag inte gjort frukosten tidigare. Det är så svårt för kidsen att ta egna initiativ ibland..
 
Jag tycker om att ta det lugnt på morgonen, scrolla länge i mobilen och dricka två koppar te och röka en cigg innan jag blir social och på G.Skulle ehöva komma igång med att gå upp tidigare på morgonen. Fast helst skulle jag sett och skolan skulle börjat klockan nio istället för klockan åtta. 
 
Harley hade idrottsdag men glömde fikat hemma. Som tur var cyklade vi förbi hennes klass påväg till Franks förskola så hon fick sina saker. Jag åkte till Lund. Gick till skolan i ösregm utan vettig jacka. Frös som fan.
 
Kursen jag läser nu heter "När gud tar plats - dagsaktuella debatter om religion". Det verkar intressant än så länge. Jag läser också "Barn och ungdomslitteratur" på distans. Behöver få in poängen så att jag kan få CSN pengar till hösten. Klarade ju bara halva litteraturvetenskapen så inga cash i sommar tyvärr. Men tur att det är sommar. Finns så mycket gratis att hitta på.
 
Efter skolan vilade jag och läste "Det är natten" av Karolina Ramqvist. Ska läsa färdigt den nu när jag skrivit klart här och tänker att jag kanske skulle kunna skriva en recention här på bloggen. Ångrar verkligen att jag inte gjort det med alla böcker jag läst det senaste året (eller hela livet!).
 
Alla tre barnen lekte med kompisar idag. Det har varit en bra dag.
Visa fler inlägg